Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
@kornel , co to za obręcze ?

moj ulicznik :

camerafx.th.jpg

camerafx01.th.jpg

fajny miejski pomykacz, ale mnie wkurzyleś bo masz taką samą korbe co ja... skąd?? to jest sugino super maxy??

Napisano

wręcz przeciwnie

jesteśmy szczęśliwi

choć mógłbyś kiedyś pokazać ile to ty w końcu stoisz na tej stójce

nie wiesz nawet ile osób to ciekawi co to dla ciebie znaczy "bez końca"

Napisano

@mastiv , tak to sugino supermaxy 170mm z sprocketem 52t sugino i suportem sugino :) mam nawet srubki do sprocketu sugino

sie gra sie ma , kupilem kompletną szosę na tej ramie Gitane i tam była owa korba :D

Oczekuje na paczke z allegro a w niej piasta na przod Campa gran sport hi flange ! , będą stożki :D bedzie inny kolor ramy , ale to sie okaże :)

Napisano
bowery wersja ostateczna

20090718878kopia.jpg w640.png

20090718881kopia.jpg w640.png

20090718882kopia.jpg w640.png

20090718883kopia.jpg w640.png

bardzo mi się podoba ten rowerek

będziesz na nim czesał jakieś triki??

bo jest do tego stworzony

pełen szacun

pierwszy jaki mi się podoba na tym forum

rowerek do śmigania a nie patrzenia

Napisano

Rama fajnie pomalowana, ale korba, pedały i siodełko mi się nie podobają.

Czy siodełko jest zadarte do góry lekko, czy tylko mi się zdaje?

Napisano

No i do czego ta linka pod siodłem? Do odganiania psów? Bo chyba nie do przypinania roweru?

Kolor ładny, przyjemnie komponuje się z kołami i nawet srebrne dodatki nie psują całości, ale rama faktycznie za duża, no i te platformy...

Napisano

Co do pedałów, to te są wsadzone na pierwsze dni, żeby się przyzwyczaić a docelowo mam inne, w sumie mogłem od razu zamontować noski do zdjęć żeby było widać pełny efekt końcowy, jutro to zrobię i wrzucę zaktualizowane zdjęcia.

A linka to po pierwsze prezent i wożę go żeby pokazać, że mi się podoba :rolleyes:, po drugie uznałem, że nie wygląda to tragicznie a nawet się fajnie komponuje i do tego nie muszę wozić ze sobą mojego łańcucha 2 kg, żeby podczas objazdu na mieście, wskoczyć do spożywczego po puszkę pepsi :wallbash:

Ten rower traktuje jako taki swoisty start i to nie tylko w świat "Ostrego" ale w ogóle w świat jako takiej "szosy" i dobór komponentów nie był w pełni przemyślany, jednak mimo wszystko cieszą mnie słowa uznania. Dzięki!

Napisano

Jak na pierwszy rowerek sklecony własnoręcznie to bardzo mi się podoba, elegancki, bez żadnych wodotrysków, ładnie się prezentuje :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...