tomekr89 Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 jestem w górach i piszę temat z komórki i mam slaby zasięg więc odpowiedzi zobaczę dopiero w poniedziałek. mianowicie: w tarczę wkręcił mi sie kij i ją wygiąl :-( czy da się to wyklepać/naprawić? bo mi ociera co robić? pomóżcie... btw: lubię grawitację, ale freeride kocham!
pudeleQ Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Pewnie że się da. Klucz francuski do ręki i prostować. Łapiesz kluczem tarczę i zginasz w przeciwną stronę tej co obciera. Efekty zadowalające, wiem bo sam tak robiłem
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 19 Sierpnia 2007 U mnie po pewnym czasie od takiego naprostowania francuzem ponownie się odgięła. Tkaże prostowanie to raczej tylko prowizorka na jakiś czas - po powrocie rozglądałbym się za nową tarczą.
tomekr89 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Napisano 19 Sierpnia 2007 wróciłem wcześniej, bo............ urwałem hak przerzutki.... tarcze musiałem prostować w terenie, lekko ociera,da się jeździć, ale i tak pokombinuje; dzięki za odpowiedzi
dlisek Napisano 19 Sierpnia 2007 Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja robilem tez w bb5 golymi rekami i wyprostowalem prawie idealnie, a byla strasznie krzywa... I nic mi sie z powrotem nie gielo..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.