Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śmiesznie o tej botechi z 1966 napisał.że niby na takim zdobyto "1 miejsce na drugim Tur the France". Mi się zdawało że turdefranc to było dużo wcześniej.

Napisano

śmiesznie o tej botechi z 1966 napisał.że niby na takim zdobyto "1 miejsce na drugim Tur the France". Mi się zdawało że turdefranc to było dużo wcześniej.

- w 1966 było 53cie Tour de France

- na rowerach marki Bottecchia zdobyto 1 miejsce na Tour de France w roku 1989 (Greg Le Mond)

- Ottavio Bottecchia w latach 1924 oraz 1925 wygrał 18 i 19 Tour de France

- w roku 1904 (drugi Tour de France) Ottavio miał 10 lat

Napisano

post pod postem ALE

http://allegro.pl/item902619836_colnago_prosta_kierka_unikat_chrom_molibden_okazja.html

czy colnago robiło ramy z tak prostackimi mufami, prześwitem koła w który wszedłby słownik PWN i mostkiem hamulca wyciętym z blachy?

no i fail z mocowaniem pasków do nosków.

No to zjechaliście ten rowerek.

Moje ostre, które wkrótce wyjedzie, będzie miało tylko nieco mniejsze prześwity, na ramie klasy romet sport/favorit. Będę się bał wrzucić jakiekolwiek fotki, bo zjedziecie mnie jak burą ..#$%.

;-)

Napisano

Rower jak rower. Nie ma się nad czym zastanawiać. Ot taki sobie muł do dojazdów do pracy, zresztą jak sam sprzedawca napisał. Podniecać się czy to Colnago czy nie - nie ma sensu. Taka sobie trochę rozlazła ramka szosowa o geometrii Huragana :D Czy zawodnicza? Trudno w to wierzyć, ale kto wie.

Nie wiem tylko co rozumieć przez słowa "nie lada gradka dla kolekcjonera". Może w oryginalnej postaci ten rower coś w sobie miał. No i paski faktycznie elegancko założone;)

newman88 głupoty opowiadasz:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...