Skocz do zawartości

[rowery OK/SS] Ciekawe, piękne, brzydkie, niezwykłe, zewsząd

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

trek ma w ofercie aktualnie kilka fajnych singli i nawet jednego (sorry, 2) na pasek:

Jeździłem na Treku Soho S i trochę się zawiodłem, jakoś mi po prostu nie przypasował, a te Districty jakoś mi się nie podobają (kolorystycznie + sloping). Paskowy District jest bardzo drogi (750 funtów) w porównaniu chociażby do Langstera Steel. Nie wiem skąd Cię ten temat naszedł, ale dla zainteresowanych parę linków do seryjnych fixów/singli, które były wspomniane szerzej lub nie na forum:

KONA Grand Wagon

GLOBE (Specialized) Roll 2

CANNONDALE Capo 1 2010 USA

Surly Steamroller

BIANCHI Pista Via Condotti

Choć w tym ostatnim osprzęt to jakaś pomyłka.

Można by tak wymieniać sporo - Charge, Subrosa... Nawet Giant. Fixy/single/flip-flopy idą na świecie zgodnie z modą, jak świeże bułeczki.

Napisano

pewnie robią to na tajwańskich ramach, które tak wyglądają i brandują na jakieś sexybleecycles + dodatki

btw - zrobilem zdjęcie tajwanskiej ramy:

dsc00370y.jpg

Napisano

http://sexybicycles.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=97&vmcchk=1&Itemid=95

pomijając patetyczną nazwę firmy

po co komu wycięcie w podsiodłówce skoro opona nawet się tam nie zbliża (a koło jest prawie w końcu haków)

Jak się przyjrzysz dobrze temu i innym rowerom, na tej stronie, to można stwierdzić, że ze 2 cm dosuniesz jeszcze to koło. A w innych więcej. Ale i tak to syfiasto wygląda, bo jakoś krzywo.

Zdecydowanie marka stawia na kolory. http://sexybicycles.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=97. To jest dobre na miasto. Jedyne 1700 euro.

Napisano

Ale i tak to syfiasto wygląda, bo jakoś krzywo.

Nie wierzę, że to piszesz ;) Zdrada idealów!!

bardzo merytoryczne posty typu "ch...wy", "syfiasty ten rower" itp.
Napisano

Nie wierzę, że to piszesz :) Zdrada idealów!!

Tamten temat polega na podawaniu linków do ciekawych aukcji, tutaj komentarze są mile widziane :D

Napisano

Rowery treningowe na ramie trek t1. Setap różny, jak widać, ale mostki bontragera, korby to sora, piasta tyl novatec - co do piasty - mechanik reprezentacji p. Brodawka potwierdzil, że do zabawy lekkiej się nadają, ale na poważnie na torze nie, tylko dla amatorów. Kola z przodu różne, raz niezly mavic, raz jakieś tanie shimano. Rower na tej ramie to czyste zlo - jezdzi się po prostu niesamowicie, raz prawie przy zbyt nerwowym ruchu kierą (generalnie nie polecam nią ruszać na torze :) będąc w najwyższej części wirazu, prawie nie spadlem, bo kolo po prostu ześliznelo się nie mając przyczepności - przy ponad 50km/h oczywiście - rama oczywiście bardzo nerwowa.

img1397r.jpgw533.png

img1470r.jpgw800.png

img1469ru.jpgw800.png

img1467r.jpgw800.png

img1466r.jpgw800.png

img1465rf.jpgw800.png

img1464r.jpgw800.png

img1461rp.jpgw800.png

img1403filtered.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...