Skocz do zawartości

[Gdańsk, okolice] Dobry sklep z kaskami

fallout

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Po obejściu sklepów rowerowych w moim mieście w poszukiwaniu kasku postanowiłem poszukać go w okolicznych miastach. Poszukuję namiaru na sklep rowerowy właśnie z dużym wyborem kasków, w Gdańsku albo w okolicach np Starogard Gdański...

• 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

witam

podczepie sie pod watek

tez szukam kasku , najlepiej w trójmiescie. interesuje mnie cratoni, specialized lub uvex

pod linkiem podanym przez kolege jest tylko jeden kask cratoni, troche maly wybór ;-)

albo zapytam inaczej... który ze sklepów rowerowych w trójmiescie ma najwiekszy wybór?

po prostu wchodze i nie ma szans, ze nie znajde fajnego kasku? :)

Napisano

Trochę późno tu zerknąłem ale zawsze :) Kupiłem Met Formula za 179 zł w sklepie Rowersi w Gdańsku, rok temu. Miła obsługa i nawet wybór nie był zły ale teraz nie wiem jak u nich z asortymentem. Polecam napisać do nich maila, często mają w ofercie coś czego nie ma na ich stronie

Napisano
pod linkiem podanym przez kolege jest tylko jeden kask cratoni, troche maly wybór

erich, to jest jeden z największych sklepów rowerowych w Polsce, jeśli nie największy :)

A nie mówimy o sklepach internetowych, tylko fizycznych.

Na stronie internetowej jest tylko część ich oferty :P a niektórych rzeczy, jak części, nie ma wcale, choć w sklepie są :P

Tam jest naprawdę duży wybór kasków. Przypuszczam, że największy. Cratoni też jest przynajmniej kilka modeli.

Żuchlińskiego naprawdę Ci polecam :) Chociaż nie pamiętam żeby mieli Speca czy Uvexa.

Napisano

Kaski Speca są w MKBike, w sklepie na Morenie i w Sopocie. Osobiście polecam ściągnięcie kasku z zagranicy. Jeżeli wcześniej mierzyliśmy go w sklepie oczywiście. Ja swojego MET`a Kaosa wyrwałem o 120 zł taniej niż w Polsce. Na dodatek czekałem tylko 3 dni :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...