livestrong Napisano 9 Czerwca 2007 Napisano 9 Czerwca 2007 Szanowni Forumowicze! natrafilem na cos takiego i zaswiecily mi sie oczy... Mam tylko dylemat do ilu mniej wiecej moznaby licytowac zeby nie przeplacic za mocno.. http://cgi.ebay.de/Trek-Carbon-US-Postal-F...1QQcmdZViewItem Pozwolilem sobie stworzyc nowy temat na forum szosowym a nie w ciekawych aukcjach, poniewaz widzialem tutaj rowniez podobne pytania przy zakupie sprzetu jak rowniez licze na wiekszy odzew szosowcow obeznanych w temacie w porownaniu z forum ogolnym. Jesli temat powinien jednak znalezc w "ciekawych aukcjach" prosze modow o przesuniecie go i przepraszam za klopot. Wiec po krotce. Ile ten rower moze byc warty bo oczy mi sie swieca i nie wiem do ilu mozna sensownie pojsc w licytacji. Jest malo czasu wiec prosze wszystkch o jak najszybsze odpowiedzi. Dziekuje z gory za wszelkie informacje i pozdrawiam Michal
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 10 Czerwca 2007 już jest ponad 500E i wg mnie za tak wiekowy sprzęt to jest wysoka cena
livestrong Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Napisano 10 Czerwca 2007 ok, dzieki za spojrzenie na ta aukcje i opinie, pomogliscie mi podjac decyzje. poniewaz aukcja sie zakonczyla temat sie byl przeterminowal prosze o zamkniecie pozdrawiam michal
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.