bajkerboy Napisano 8 Maja 2007 Napisano 8 Maja 2007 Elo Piszce na temat kasków do free ride-u Które firmy polecacie... jakie modele... kótre najlepsze... napiszcie o tych których nie polecacie. Pozdro!
Mryous Napisano 8 Maja 2007 Napisano 8 Maja 2007 Jak dla mnie to ten temat jest zupelnie bez sensu - kazdemu pasuje co innego. Trzeba poszukac w sklepach, poprzymierzac i kupic wygodny i jak najlzejszy. Nie ma co wybierac kasku po modelu i firmie, bez przymierzania - ja zjezdzilem pol wawy, zanim znalazlem kask, ktory mi pasuje:)
bajkerboy Napisano 8 Maja 2007 Autor Napisano 8 Maja 2007 Jeszcze za kaskiem niejezdziłem... Dlatego też pytam:) dzięki. ,,tourne" wokól sklepów się pewnie niedługo rozpocznie... Pozdrawiam
Avat Napisano 9 Maja 2007 Napisano 9 Maja 2007 Polecam Azonic Skid-Lid. Fajnie się trzyma na głowie. 661 Full Compa miałem na głowie, ale nie jeździłem. Wiem tylko, że jest bardzo wygodny (przynajmiej dla mnie). Podobno najlepsze są Azonic Fury, 661 Strike i Full Bravo, Bell Ballistic (czy coś takiego). Axo G-Force też jest fajny
David314 Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 Używa ktoś kasków firmy krk? Ceny atrakcyjne, tylko nie wiem jak z jakością, a właśnie poluję na kask.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.