Skocz do zawartości

[fotki]

Toomp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo ładne fotki i pogoda widać extra.

Z samego Wrocka startowałeś to w sumie niezły kawałek trasy do pokonania.

Napisano
Z samego Wrocka startowałeś to w sumie niezły kawałek trasy do pokonania.

Dokładnie ode mnie z domu na Ślęże i z powrotem 138,5 km. :)

Napisano

Byla to calodniowa wyprawa? Mimo wszystko malo ekwipunku wziales ze soba.

Tez sie wybieram w podobna trase - z Wrocławia na Ślęże.. :blink:

Bedziesz robil jakas podobna wycieczke kiedys? Chetnie wybralbym sie z kims, kto juz bywal w tych okolicach. za pozwoleniem oczywiscie.. <_<

Napisano

Szkoda, że tak późno napisałeś. Właśnie dzisiaj byłem. Przejechałem od Winnej Górki do Sobótki po szczytach Wzgórz Oleszeńskich i od Przełęczy Tąpadła do Sobótki zachodnim stokiem Ślęży. Jak będę jechał to dam znać, ale jeszcze nie mam planów, kiedy następny raz się wybiorę? B)

Napisano

Tzn do Wroclawia i tak za tydzien dopiero sprowadze rower, wiec.. straty nie ma ;)

Mam nadzieje, ze do zobaczenia.

PS. jest mozliwosc spotkania sie we Wroclawiu? Jestem poczatkujacy, jezeli chodzi o sprzet, a planuje sobie kupic jakis lepszy rower. Chce po prostu wiedziec, jakiej roznicy na plus moge oczekiwac. Mialbys czas w przyszlym tygodniu? Bede naprawde wdzieczny. ;)

Napisano

no to widzę, że w niedzielę miałeś super warunki, bo ja we wtorek spotkałem się z tabunami ludzi na trasie a do tego na samym szczycie był tłok jak na polskiej plaży, 4 grille, 3 ogniska i chyba z 7 psów. okropność

Napisano

Ludzi na pewno było o wiele więcej, ale wcześniej. Ja byłem na Ślęży dopiero po 16-stej, a fotki robione były przed 17-nastą i dlatego tak mało ludzi. Przejeżdżałem wczoraj przez zachodni stok Śleży jadąc z Raduni do Sobótki to na Przełęczy Tąpadła ludzi było tyle, że mało co, a bym musiał rower prowadzić bo nie było jak jechać. ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dokładnie ode mnie z domu na Ślęże i z powrotem 138,5 km. :)

no,no...jestem pod wrazeniem..... :) ja przy 50km tuz nie moge siedziec:( dali jakies takie waskie siodelko w moim kelisie i po 2 h jazdy mam wrazenie jakbym.....siodelka nie mial i zgrywam zakonnice:)

A moze ktos z Wrocławia wybiera sie do Boguszowa na Maraton ESKI 26 maja?

mam wolne miejsca a aucie zrzytka po 25zl w obie strony

jak ktos jest chetny to pisac sms 502/716-905

Napisano
no,no...jestem pod wrazeniem..... ;) ja przy 50km tuz nie moge siedziec:( dali jakies takie waskie siodelko w moim kelisie i po 2 h jazdy mam wrazenie jakbym.....siodelka nie mial i zgrywam zakonnice:)

że tak wtrące: kup sobie gatki z pampersem i zdecydowanie będzie lepiej :D

Napisano

widze ze masz kondyche taki kawal to niezla meka no ale w koncu jestesmy doswiadczonymi forumowiczami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...