Zielu85 Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 wiem że niektórym może się wydać że odgrzebuje niepotrzebnie oklepany temat... znacie może jakieś "konkretne" strony z wykazem maratonów? przeszukując net na ogół trafiam na strone pzkol-u albo supermaratonu, jednak są tam bardzo ogólne informacje, brak opisów, regulaminów itd w wypadku większych maratonów wszystko jest elegancko opisane, jednak ja szukam mniejszej imprezy, poza pucharem polski i poza licencją, macie jakieś pomysły gdzie można znaleźć takie informacje?
Bizon Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Może być ?? http://www.bikeworld.pl/rower/kalendarz/
tymon_tm Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 popytaj w lokalnym 'stowarzyszeniu kolarskim', w klubach - jest sporo lokalnych wyścigów typu 'o puchar strażaka' o których wątpie abyś znalazł info w googlach.. a tak poza tym, jesli można, to skąd jesteś i ile masz lat?
Zielu85 Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Napisano 24 Kwietnia 2007 nie wiem jak, ale przeoczyłem bikeworld,dzięki Bizon:) jestem z Kielc ale większość czasu spędzam we Wrocławiu, szukam czegoś w tych rejonach, ewentualnie blisko Warszawy, tam zawsze znajdzie się ktoś znajomy:) właśnie takich maratonów (od strazaków) szukam:) co prawda trenuje troche, ale nie jestem w żadnym klubie i mam już 22lata także chciałbym "rekreacyjnie" wystartować dzięki za odpowiedzi:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.