Mod Team Odi Napisano 21 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 21 Kwietnia 2007 Ślepota czy lenistwo? Parę postów wyżej zamieściłem tabelkę z podanymi wymiarami!
Amra Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Napisano 23 Kwietnia 2007 No tak na koniec chcę poinformować że założyłem korbę na stary suport 111mm i ciula wszystko bez zająknięcia! W przerzutce ustawiłem dwie śrubki regulacyjne i to wszystko ! nic nie trzeba poprawiać, regulować, wchodzi każdy bieg ale jaja!. To sie nazywa szczęście początkującego co nie? Dziekuję wszystkim za garść nieocenionych informacji. Z tego wynika,że... w zasadzie co wynika? PS. Linia łańcucha tak na oko jest zachowana, ale jak mierzyłem suwmiarką to brakło jakieś 3mm z każdej strony, ale mogłem coś zchrzanić przy pomiarach.
kiedyś ksywa gary Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 U mnie alivio było swego czasu fabrycznie połączone z suportem 110,5mm. Niestety nawet tabelki shimano niezawsze się sprawdzają i warto przymierzyć "na żywo"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.