Mandarynka12 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cześć mam tak z 178 bym powiedział i waże z 85 kg. Szukam czegoś do jazdy głównie po mieście, konkretnie Kraków. Bym powiedział ze tak 100km powinno siąść tygodniowo ale ja dopiero wyrabiam sobie forme hehe mialem siedzacy tryb zycia ale juz jest lepiej. W sumie nie myślałem nigdy o jakiejś dalszej przejazdzce rekreacyjnej ale moze kiedys sie skusze, w sumie to raczej jezdze po asfalcie, sciezkach rowerowych i chodnikach jak sytuacja zmusi. Do tej pory miałem kellys cliff 30 i troche zajezdzilem ten rower swoją jazda zarobkowa. Teraz szukam czegos dla siebie dla jazdy dla czystej przyjemności. Budżet mam jak wyżej 3800 zł ale to nie jest tak, że od razu mam parcie żeby tyle wydać. Czytając trochę te forum pomimo tego że nie jestem do końca przekonany co do jazdy bez amorka to ostatnio jezdzilem z zablokowanym i jakos dobrze mi sie jezdzilo. Znalazłem tu na forum gdzieś Rower gravel KROSS Esker 1.0 FL | CentrumRowerowe.pl i ewentualnie myslec nad dodaniem tych 30mm jak tam w opisie jest. Tak na własną rękę to centrumrowerowe poleca mi Rower crossowy OXFELD Cyclone 4.0 | CentrumRowerowe.pl aczkolwiek widzialem gdzieś tu na forum, że to mało znana marka centrumrower i ktoś pisał o niewiadomej odnośnie zachowania widelca po gwarancji. Sam sobie przejrzałem krossa i trafilem na https://www.centrumrowerowe.pl/rower-crossowy-kellys-phanatic-70-pd46799/?v_Id=265282 albo https://www.centrumrowerowe.pl/rower-crossowy-kross-evado-7-0-cues-pd43176/ . Mało się znam na rowerach, a niestety mój kolega nie jest w stanie mi pomóc bo on jezdzi rowerami z totalnie innej ligi i w sumie to ciezko mi cokolwiek wybrac bo zaraz widze opinie ze cos jest słabe. Sorki za długi tekst ale jakbyście polecili coś sami albo dali opinie czy ktorys z tych byłby w porządku. w miedzyczasie trafilem tez na cos takiego Rower gravelowy Triban GRVL Discover AF Acolyte 1x8 VAN RYSEL | Decathlon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi