caballoBlanco Napisano Poniedziałek o 08:20 Napisano Poniedziałek o 08:20 Cześć, Przy okazji walki z napędem, muszę wymienić hak przerzutki. Mój obecny po 4 latach i kilku glebach jest już prawdopodobnie skrzywiony, co dodatkowo utrudnia regulację Ultegry R8000. Mój rower to Stevens Aspin 2021 (wersja czarna). •Wizualnie mój hak wygląda identycznie jak uniwersalny Marwi GH-045 (mocowany na dwie śruby od wewnątrz). •Niestety, zamówiony zamiennik z Chin mimo podobieństwa nie pasuje (prawdopodobnie minimalne różnice w rozstawie śrub lub grubości). •Szukam wersji w kolorze czarnym, ale większość dostępnych w sieci to srebrne aluminium. Czy ktoś z Was wie: 1.Jaki jest dokładny symbol katalogowy haka do tego modelu? (W sieci widnieją różne oznaczenia). 2.Gdzie w Polsce (lub sprawdzonym sklepie w UE) dostanę czarną wersję, która na 100% będzie pasować do Aspina z 2021 roku? Cytuj
ernorator Napisano Poniedziałek o 10:00 Napisano Poniedziałek o 10:00 https://www.marwi-eu.com/gh-list-stevens-framemodels.php Może tu znajdziesz Cytuj
caballoBlanco Napisano Poniedziałek o 10:37 Autor Napisano Poniedziałek o 10:37 Nie ma dla Aspin 2021 ale są podobne Cytuj
ernorator Napisano Poniedziałek o 11:46 Napisano Poniedziałek o 11:46 A pisałeś do Stevens'a, może podadzą numer albo nawet mają sam hak. Cytuj
caballoBlanco Napisano Poniedziałek o 12:22 Autor Napisano Poniedziałek o 12:22 tak na IG nie odpisują, dziś maila napisałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi