Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szanowni,
Sprzedam rower m-ki Kross, jest to krążownik na najwybitniejszej ramie stalowej ręcznie robionej Reynolds 853 (najwyższa półka ram). Rower w rozmiarze L, wzrost ok 180-193 cm. Rama zabezpieczona od początku wewnątrz woskiem, na zewnątrz folią bezbarwną. Stan idealny, zero rys.
Po zakupie odrazu kupiłem jedyne słuszne hamulce Shimano xt i koła 29 dt swiss hx 1501 na legendarnych niezniszczalnych piastach 240. Koła to koszt blisko 4000 zł nie licząc opon. Opony to maxis recon race tubles ready. 
Dodatkowo mam nową kasetę sram gx,  nowy łańcuch xx1, nową oponę na zapas Maxiss, nowe bloki shimano xt, nowe siodełko, nowe chwyty, które otrzyma nowy właściciel. Ponadto nową sztycę prostą i dwa nowe siodełka, skórzane i syntetyczne Bontagera, wszystko do dowolnej konfiguracji.
Rower w stanie wręcz idealnym, legendarna konstrukcja ramy oraz komponenty stanowią zestaw niemal niezniszczalny do końca życia.
Kupiłem dla siebie, pojeździłem trochę w pobliskim lesie, trochę do pracy ale jednak zamieniam na coś innego. Miałem wiele rowerów na różnych ramach alu, karbonowych, stal jest jednak materiałem dzięki któremu rower nieprawdopodobnie komfortowo się prowadzi i tłumi, rama ma również dożywotnią gwarancję. Teraz jednak przyszedł czas na rower ze stajni Van Nicolas na ramie tytanowej odlatego też ten wspaniały rower trafia do sprzedaży ze względu na ograniczone miejsce w mieszkaniu do przechowywania.
Rower nigdy nie uczestniczył w przewrotce, zawsze czyszczony i szanowany, przechowywany w mieszkaniu.
Ze względu na wartość i wielkość przedmiotu preferuję odbiór osobisty, pogawędkę o rowerach jakąś kawkę;). Istnieje możliwość transportu roweru w promieniu 100 km dookoła Warszawy po wcześniejszym dogadaniu szczegółów i bez presji kupienia go.
Rower w tej konfiguracji jest mega wyposażony i nie znajdziesz takiego drugiego. 
W przypadku pytań zachęcam do kontaktu.
Na wszystko mam paragony. 
Cena: IMG_0906.thumb.jpeg.2d03e4100c7e37b9e0eafbcab1799e24.jpeg6000 zł
Z pozdrowieniami,
Marcin

IMG_0905.jpeg

IMG_0904.jpeg

IMG_0909.jpeg

IMG_0908.jpeg

• Dodaj nową pozycję...