Kobza Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca Cześć, Z Partnerką zdecydowaliśmy się na Rometa Aspre 2. - 174cm wzrostu, Przekrok 83,5 - 188 cm wzrost, Przekrok 85,5 cm Jakie rozmiary ram? W sklepie dla 174cm wzrostu dobrali 54cm czyli L(na ramie jest naklejka) według jakiejś tam rozmiarówki (na niektórych grafikach 54cm to M…) sami juz nie wiemy Cytuj
Kobza Napisano 22 Marca Autor Napisano 22 Marca Nie wiem jak edytować poprzedni post, wiec wrzucam kolejny. Znalazłem dwie rozpiski geometrii i jestem totalnie głupi na to co widze i nie wiem w co pójść. Kupiliśmy rozmiar 54 cm (L), ale w zależności od skrina to specyfikacja jest inna. Na tej po prawej, rama ewidentnie pod wymiary 174cm wzrostu, Przekrok 83,5 jest za duża... ...ale na dane z tabeli po lewej, to już jest git... Co robić? Cytuj
marcesco Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca To są dwie różne tabelki, jedna nie ma nic wspólnego z drugą. Musisz najpierw być pewny geometrii i wtedy można oceniać. Na pewno przy 174 cm mówimy o rozmiarze S. Cytuj
Kobza Napisano 25 Marca Autor Napisano 25 Marca no tak, ja wiem że jedna nie ma nic wspólnego z drugą. Ale to są dwie tabelki z Romet Aspre 2... Ciul wie której się słuchać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi