CasualRider Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca Cześć, szukam roweru do jazdy po mieście (kostka, asfalt) oraz sporadycznym wykorzystaniu na ścieżkach w parku/lesie. Zależy mi na maksymalnej prostocie i "bezobsługowości" roweru, wydaje mi się, że nie potrzebuję dodatkowej amortyzacji. Rower będzie wykorzystywany do przewozu dzieci (fotelik, ew przyczepka). Wzrost 178 cm, przekrok 84 cm, kalkulator internetowy mówi: kup ramę 50,5 cm / 20" Chciałbym zmieścić się w 2000 zł ale mogę też dopłacić jeżeli naprawdę warto przy uwzględnieniu moich ograniczonych potrzeb Wizualnie podoba mi się Muirwoods z 2025 roku ale chyba już nieosiągalny a na pewno nie w tym przedziale cenowym. Bardzo dziękuję za pomoc! Cytuj
keltu Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca (edytowane) Poszukaj Presidio 1, osprzętowo słabszy od Muirwoodsa no i nie zmieści tak szerokiego kapcia ale to też bardzo fajny miejski (i nie tylko) przecinak. Z napędem 8rz. masz jakieś śmieszne groszowe koszty eksploatacji. Możesz się też przyjrzeć https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-aero-v3-cues-męski-2025_pid=804 Edytowane 4 Marca przez keltu Cytuj
CasualRider Napisano 4 Marca Autor Napisano 4 Marca (edytowane) Dzięki! Z tych dwóch bardziej mówi do mnie Presidio Rozumiem, że w tej cenie nic sensownego stalowego nie znajdę? Edytowane 4 Marca przez CasualRider Cytuj
keltu Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca (edytowane) Raczej nie chociaż jeśli interesował by cię gravel to Romet Finale bywał na promocjach w tym budżecie (~1999 zł) ale nie wiem czy jeszcze coś będzie. Edytowane 4 Marca przez keltu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi