szmichal Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam interesują mnie koła karbonowe do szosy, pod osie qr i hamulec szczękowy Czy np takie, moim zdaniem dobrze wyglądające na papierze pod względem wagi i wykonania, ale w opisie z bębenkiem SRAM XDR, będzie można zamontować pod osprzęt shimano, wymieniając sam bębenek? Piasta jest niestety sygnowana logiem producenta a raczej nie wykonawcy tych piast więc nawet nie wiem jaki to model. https://www.rosebikes.pl/rose-rc-fifty-rim-28-700-c-carbon-road-bike-rear-wheel-sram-xdr-21-spokes-2701531?article_size=8358&product_shape=126&sf=1 Cytuj
wr81 Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Link prowadzi do samego koła tylnego (za 499EUR), czy na pewno chcesz tyle zapłacić? Co do piast to w opisie piszą że producent to Newmen a model Fade więc tylko pytanie czy to piasta aktualnej generacji (w mtb na pewno były zmiany, szosowe mnie nigdy nie interesowały). Cytuj
szmichal Napisano 6 minut temu Autor Napisano 6 minut temu Wiem że to sam tyl, z przodem myślę że nie ma żadnych udziwnień więc to pominąłem Chodzi mi o samą kompatybilność z osprzętem shimano takiego koła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi