Bogusia_Sz Napisano 6 Listopada 2025 Napisano 6 Listopada 2025 Jestem na etapie wyboru e-roweru dla siebie, wpadł mi w oko R-Raymon Crossray E 5.0. Bardzo mało tych Raymonów w sprzedaży, zastanawiam się nad ich awaryjnością i serwisem. Ktoś ma doświadczenie w użytkowaniu rowerów tej firmy? Cytuj
Strek Napisano Poniedziałek o 18:40 Napisano Poniedziałek o 18:40 Posiadam od kilku lat Raymona FullRay e-nine 5.0, silnik yamaha pw- st, bateria 500Wh, jestem z tego roweru bardzo zadowolony. Zrobiłem na nim do tej pory 7800km. Najdłuższy jednorazowy wypad to120km przy oszczędnym wykorzystaniu baterii, w zasadzie dojechałem z rezerwą jakichś 20km do pełnego rozładowania baterii. Cóż mogę więcej powiedzieć, poza wymianą napędu (łańcuchy, kaseta i przedni blat korby), który zużywa się jak we wszystkich rowerach oraz wymianie sensora prędkości (kabelek z magnesem)nic więcej po tych prawie 8000km nie uległo awarii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi