Roballinho Napisano 20 Września Napisano 20 Września Kupię ramę klunker / cruiser w rozmiarze 17" (+/-1"). Stan bez znaczenia, byle nie pogięta, pognieciona i podziurawiona. W skrócie – wszystko co pod lakkierem, musi być bez zarzutu. Tylko stal i tylko poziome haki. Rozmiar główki nie ma znaczenia. Pozostałe elementy takie jak pivoty, przelotki na kable itp, też bez znaczenia. I tak wszystko utnę. I teraz cena. W zależności od stanu – 50-250 złotych mogę na to wydać. Cytuj
rambolbambol Napisano 11 Października Napisano 11 Października Mam ramę Marin Muirwoods w 16 calach, ale taki klasyczny dla kół 26. Niestety bez poziomych haków. Chyba to nawet na jakiejś szlachetniejszej stali jest. Cytuj
Roballinho Napisano 12 Października Autor Napisano 12 Października Ramę masz ładną, ale ja szukam jakichś bardziej finezyjnie pogiętych rurek. Coś takiego, jak np. w tym Schwinnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi