Skocz do zawartości
  • 0

Jaka osłona łańcucha do R-RAYMON Urbanray 3.0

Pytanie

Napisano

Dzień dobry,

po wielu miesiącach bezowocnych poszukiwań używanego roweru dla siebie na dużej ramie trafiłem na promocję nowego roweru z linku. Odpowiada on moim potrzebom (chociaż jeszcze się nie przymierzałem, mam 200 km do niego) z jednym wyjątkiem - łańcuch nie ma osłony. Bez niej ani rusz, a rower będzie używany codzienie, cały rok, niezależnie od pogody. Czy ktoś ma wiedzę czy i jaka (możliwie pełna) osłona łańcucha do niego podejdzie? Czy ten rower wart jest tych pieniędzy? Producenta nie znam ale cóż, podzepoły całkiem cywilizowane. Oczywiście pytałem sklep o to czy zamontują osłonę - nie, nie zrobią tego.

https://www.centrumrowerowe.pl/rower-miejski-r-raymon-urbanray-3-0-gent-pd35879

Jak ktoś ma rower w tym typie albo poleca inny w tym budżecie, chętnie się dowiem. Znam Stevensa City Flight, Kogę F3, Cube ma kilka odmian Editor/Hyde/Travel, patrzę za używkami ale wszystkie są na małych ramach, a jedna Koga uciekła mi sprzed nosa na urlopie. Dwa razy próbowałem ramę 61 cm, nie pykło. Wygodnie mi na Treku F2 XXL / Giant CitySport XXL .

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...