Makto Napisano 21 Lipca 2025 Napisano 21 Lipca 2025 (edytowane) Cześć wszystkim! Chciałbym w tym rowerze zmienić koła na coś do dość lekkiego, przy okazji z jakąś fajną piastą z ratchetem i fajnym tyrkaniem. Mam plan zakupić koła i zanieść do serwisu na zmianę. Na nie planuję założyć jakieś dętki TPU i oponę 35mm ze wzmocnieniem. Wrzucam fotę mocowań. Bardzo proszę o info co tutaj zastosować. Budżet za komplet kół + opony chciałbym się zamknąć do 1500 zł, natomiast jeśli to nieosiągalne to dołożę. Edytowane 21 Lipca 2025 przez Makto Cytuj
D1ckSteele Napisano 21 Lipca 2025 Napisano 21 Lipca 2025 (edytowane) Ja w tym roku ogarnąłem komplet z lemonbike.eu, na obręczach dt swissa rr521, piasta dt 370, ratchet 18T za niecałe 1.9 tys. Ładnie tyrkają XD Montaż i wysyłka trwała parę dni. Kontakt bardzo spoko. Mogę polecić. Może nie najlżejsze ale może mają coś lżejszego w ofercie. Edytowane 21 Lipca 2025 przez D1ckSteele 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi