tymek1850 Napisano wczoraj o 07:58 Napisano wczoraj o 07:58 Mam problem z dobraniem amortyzatora do koła, ponieważ koło w rowerze jest mocowane na dwie nakrętki dokręcane z boków amortyzatora po włożeniu koła, a wszystkie nowe konstrukcje używają sztywnej osi i nie wiem czy da się takie koło zamontować do widelca z sztywną osią. Suntour xct30 w rowerze dirt trochę nie daje rady 🙁. Może da się to rozwiązać smianą koła ale ciężko mi wydać ponad 5 stów na koło od dartmoora. Daje zdjęcie jak wygląda to mocowanie Cytuj
Galvatron Napisano wczoraj o 11:22 Napisano wczoraj o 11:22 Są przyzwoite amortyzatory pod oś 100x9 mm. Najlepszy to Judy Gold. Twój rower ma prostą czy stożkową główkę ramy? Cytuj
Galvatron Napisano wczoraj o 11:35 Napisano wczoraj o 11:35 To Judy Gold będzie najlepszym wyborem, o ile nie jesteś bardzo ciężki (golenie 30 mm). Cytuj
tymek1850 Napisano wczoraj o 12:17 Autor Napisano wczoraj o 12:17 Ile taki amor kosztuje? Bo nie chciałbym wkładać amora za ponad 1000 zł do roweru za 2000. Cytuj
Purple_OGF Napisano wczoraj o 14:46 Napisano wczoraj o 14:46 Poszukaj jakiegoś rockshoxa na grupach na fb i na olx można perełkę trafić pasującą idealnie Cytuj
tymek1850 Napisano wczoraj o 15:14 Autor Napisano wczoraj o 15:14 Dzięki, to poszukam jakiś powietrzny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi