tymek1850 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Mam problem z dobraniem amortyzatora do koła, ponieważ koło w rowerze jest mocowane na dwie nakrętki dokręcane z boków amortyzatora po włożeniu koła, a wszystkie nowe konstrukcje używają sztywnej osi i nie wiem czy da się takie koło zamontować do widelca z sztywną osią. Suntour xct30 w rowerze dirt trochę nie daje rady 🙁. Może da się to rozwiązać smianą koła ale ciężko mi wydać ponad 5 stów na koło od dartmoora. Daje zdjęcie jak wygląda to mocowanie Cytuj
Galvatron Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Są przyzwoite amortyzatory pod oś 100x9 mm. Najlepszy to Judy Gold. Twój rower ma prostą czy stożkową główkę ramy? Cytuj
Galvatron Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To Judy Gold będzie najlepszym wyborem, o ile nie jesteś bardzo ciężki (golenie 30 mm). Cytuj
tymek1850 Napisano 49 minut temu Autor Napisano 49 minut temu Ile taki amor kosztuje? Bo nie chciałbym wkładać amora za ponad 1000 zł do roweru za 2000. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi