aras923 Napisano wczoraj o 11:29 Napisano wczoraj o 11:29 (edytowane) Witam serdecznie, od kilku lat posiadam dwa koła kupione przez pomyłkę i chciałbym je teraz sprzedać. Czy jest w stanie mi ktoś podpowiedzieć ile to może być warte? Różne informacje w internecie znajduje i wyceny są diametralnie różne dlatego mam nadzieję że ktoś będzie w stanie mi mniej więcej określić ile to jest warte. 2 koła (przód plus tył) na obręczach Bontrager Mustang elite TLR 29 Przednie koło - piasta BOOST 110 Tylne koło - piasta BOOST 140 Pozdrawiam. Edytowane wczoraj o 11:30 przez aras923 Błąd w opisie Cytuj
aras923 Napisano wczoraj o 11:53 Autor Napisano wczoraj o 11:53 (edytowane) Dorzucam zdjęcia poglądowe Edytowane wczoraj o 11:54 przez aras923 Dodatkowe zdjęcie Cytuj
wolek Napisano wczoraj o 12:00 Napisano wczoraj o 12:00 Sprawdź tylne koło czy masz boost 141 czy 148, to taka kluczowa różnica. Cytuj
wolek Napisano wczoraj o 12:23 Napisano wczoraj o 12:23 Jeszcze szerokość wewnętrzna, obręczy. Jeśli będzie minimum 25mm to imho 400 zł jest realną kwotą do uzyskania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi