Nurbon Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia Dobra ja cały czas się rozglądam, dobrze że ciśnienia nie mam pewnie będzie na wiosne 😂 teraz myślę nad meridą big nine 600 za 4tys z wysyłką do której już tu wrzucałem link, strasznie procaliber 8 mi się podoba ale poniżej 5tys to nie zejdzie. A co sądzicie o willier 503x race https://bbike.pl/rowery-mtb-xc/712-wilier-triestina-503x-race.html Stoi używany za 3500 Cytuj
Nurbon Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ok ponawiam temat. Kellys Gate 70 za 4k to chyba dobra opcja. Byłem w salonie się przymierzyć bo jestem idealnie między rozmiarami L i XL. Kurcze tylko ja mam taki problem z pozycją na rowerze? Na obu siedząc głowę miałem praktycznie nad mostkiem. Teraz takie robią ramy? I nie wiem który zamówić, z jednej strony XL bo jednak mam 192cm z drugiej brać L i ewentualnie wydłużać. Jeszcze siedziałem na treku procaliber, całkiem inna pozycja. XL jakby pode mnie idealnie, prawie jak ten mój Cube. Ale cena nie do przejścia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi