PiotrDabrowiecki Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca zamówiłem towar który wg strony sklepu „na magazynie" otrzymałem inf że zamówienie zostanie zrealizowane w ciagu jednego dnia roboczego po kilku dniach napisałem do sklepu ze towar nawet nie został wysłany sklep odmawia podania kontaktu tel na maile odpisują z opóźnieniem i nie na temat unikając odpowiedzi na zadane pytania otrzymywałem jedynie kolejne powtarzające się niezrealizowane obietnice że za 5-6 dni towar dotrze DO SKLEPU - przypominam że informowali „towar na magazynie” - nie dodali, że producenta na koniec przestali reagować na maile kurtyna 2 1 Cytuj
dragonek Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca W zakładce przesyłka i płatności nie ma podanej możliwości płatności przy odbiorze albo przedpłata kartą (ochrona chargeback) tylko podane są dane do przelewu. Wygląda to na scam... Cytuj
Rafał87 Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Bikecenter to jest na rynku co najmniej 15lat, dawno temu może i nawet u nich kupowałem a kolega na pewno u nich dawno temu ramę kupował. Czy to dalej ten sam sklep, czy się właściciel nie zmienił nie wiem. Kiedyś mieli atrakcyjne ceny teraz już nie. Pamiętam jeszcze że jak kolega ramę kupił to problemu nie było, problem był jak pękła i zostało niedużo czasu do końca gwarancji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi