czerwonykrawat Napisano Niedziela o 13:39 Napisano Niedziela o 13:39 Hej, Poszukuję roweru dla siebie, raczej do spokojnej jazdy. Głównie asfalt, ale też drogi utwardzone. Sporadycznie może się zdarzyć wypad do lasu. Nie zakładam natomiast, że będę śmigać po górach i trudnym terenie bardziej na zasadzie podjechania do sklepu, do miasta, do paczkomatu i ze znajomymi na przejażdżki. Czyli takie zastosowanie można powiedzieć uniwersalne. Nie zależy mi na obniżonej ramie. Znalazłam takie dwa: trekkingowy ROMET Wagant 6 CS i crossowy ROMET Orkan 5 CS. Na co zwrócić szczególną uwagę poza wyposażeniem dodatkowym (bo dokupić lampki i błotniki to nie jest problem). Albo może w tym budżecie coś innego? Cytuj
keltu Napisano Niedziela o 14:19 Napisano Niedziela o 14:19 16 i 18 kg kloc do takiej jazdy? Osobiście bym nie polecał, raczej coś w stylu Muirwoodsa. Cytuj
czerwonykrawat Napisano Niedziela o 17:18 Autor Napisano Niedziela o 17:18 Przeglądam sobie i ewentualnie chyba model Stinson 2ST by mi odpowiadał. Nie chcę jeździć w bardzo pochylonej pozycji Cytuj
keltu Napisano Niedziela o 21:00 Napisano Niedziela o 21:00 W nowym Muirwoodsie pozycja jest daleka od bardzo pochylonej ale fakt na Stinsonie będziesz bardziej wyprostowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi