czerwonykrawat Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca Hej, Poszukuję roweru dla siebie, raczej do spokojnej jazdy. Głównie asfalt, ale też drogi utwardzone. Sporadycznie może się zdarzyć wypad do lasu. Nie zakładam natomiast, że będę śmigać po górach i trudnym terenie bardziej na zasadzie podjechania do sklepu, do miasta, do paczkomatu i ze znajomymi na przejażdżki. Czyli takie zastosowanie można powiedzieć uniwersalne. Nie zależy mi na obniżonej ramie. Znalazłam takie dwa: trekkingowy ROMET Wagant 6 CS i crossowy ROMET Orkan 5 CS. Na co zwrócić szczególną uwagę poza wyposażeniem dodatkowym (bo dokupić lampki i błotniki to nie jest problem). Albo może w tym budżecie coś innego? Cytuj
keltu Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca 16 i 18 kg kloc do takiej jazdy? Osobiście bym nie polecał, raczej coś w stylu Muirwoodsa. Cytuj
czerwonykrawat Napisano 8 Czerwca Autor Napisano 8 Czerwca Przeglądam sobie i ewentualnie chyba model Stinson 2ST by mi odpowiadał. Nie chcę jeździć w bardzo pochylonej pozycji Cytuj
keltu Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca W nowym Muirwoodsie pozycja jest daleka od bardzo pochylonej ale fakt na Stinsonie będziesz bardziej wyprostowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi