NafJak Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca Witam, dzisiaj po skręceniu sterów zaczęły dochodzić dziwne dźwięki z główki ramy, rozebrałem i zauważyłem pękniętą plastikową podkładkę pewnie za mocno dokręciłem lub źle ułożyłem łożyska , możecie polecić jakiś pakiet sterów na dawce tej podkładki w necie nie mogę nic znaleźć, rower to roczna orbea onna 29 40 amortyzator to sr suntour xct 30 coil. Cytuj
raven82 Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca (edytowane) bez dokładnej nazwy/marki/typu sterów będzie ciężko, a nawet jak się dowiesz, to samej podkładki też nie kupisz popytaj po serwisach, może Ci coś dobiorą podstawowe stery kupisz za ok. 80 zł, może mniej Edytowane 1 Czerwca przez raven82 Cytuj
NafJak Napisano 1 Czerwca Autor Napisano 1 Czerwca Niestety nie znam nazwy sterów, na stronie producenta roweru żadnej wzmianki o sterach, na pewnoś są to stery redukcyjne gdyż rura sterowa jest 1 1/8 a główka ramy jest tapared. Szukam już nawet po zdjęciach i będę zamawiał w ciemno ale nie mogę tego znaleźć, jak by nikt nie stosował takiej podkładki. Cytuj
NafJak Napisano 1 Czerwca Autor Napisano 1 Czerwca Na stronie producenta znalazłem spis kompatybilnych sterów z rowerem ale nie widzę na nich tej plastikowej osłony, nazwa ich to headset semi-int. 1-1/8-1.5 FSA ORBIT NO.57E. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi