wydra232 Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Dzień dobry, tak jak w temacie rower merida big nine 300 lite za 4000. W tej cenie to dobry wybór, czy może znajdzie się coś lepszego w tej kwocie. https://www.bikeatelier.pl/hardtail/23-4892-rower-merida-bignine-300-lite.html?gad_source=1&gad_campaignid=22353420945&gbraid=0AAAAAqrH2Q8UK74tJ-aT5Ljhs-UKAzgZ6&gclid=CjwKCAjw24vBBhABEiwANFG7y5cMQs2PeU9-op7aVZ1eM2Gze0NVq8pRjTftYjXls2UC5XFOaTz1wxoCes8QAvD_BwE#/2-wariant-m Cytuj
wr81 Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja (edytowane) Czy to dobry wybór zależy od wymagań. na pewno jest to jeden z nielicznych jeszce dostępnych rowerów klasy powiedzmy średniej z napędem 2x. Co do ceny na allegro są 300PLN taniej dostępne, pytanie o rozmiar. Rower pomimo Lite w nazwie nie jest zbyt lekki, zwłaszcza w bazowej konfiguracji oraz geometria ramy nie należy do typowych dla "nowoczesnych mtb". U mnie służy (po licznych i służących głównie mojemy widzimisię modyfikacjach) jako powiedzmy front suspension flat bar gravel/heavy duty cross.. P.S. ja w lutym 2021 kupiłem w prawie identycznej cenie, która w następnych miesiąch wystrzeliła.. Edytowane 13 Maja przez wr81 Cytuj
wydra232 Napisano 13 Maja Autor Napisano 13 Maja Co do wymagań to poczytałem trochę forum i tego typu rowery beda dla mnie ok. Tylko te meridy to chyba kilkuletnie ramy czy tam egzemplarze i zastanawiałem sie właśnie czy warto je brać w tej cenie. Cytuj
ddntp Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Cena dobra, w ubiegłym roku płaciłem więcej... Zwracam dodatkową uwagę na rozmiarówkę - mi podpasowała wyjątkowo rama L, pomimo bujania się przez całe życie na M-kach. Model nie taki stary, to zaledwie 2022/2023 Cytuj
szczupak56 Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Jeśli potrzebujesz rozmiaru XL to mam model 500 Lite, nie używany za 3500. Cytuj
ddntp Napisano 14 Maja Napisano 14 Maja Mi podpasowało L przy 172 cm, bezpieczniej by było zrobić przymiarkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi