WojtasTaba Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Cześć, widzę, że dopasowanie jakiegoś błotnika do tego amora to problem. Chciałbym jakiś mały ładny. Udało mi się znaleźć, że RockShox robi błotniki, które pasują strikte do SIDów, ale nie modelu SL. Czy kojarzycie, żeby coś pasowało do tego amora? Edytowane 29 Kwietnia przez WojtasTaba Cytuj
Thomass13 Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia Posiadam rower w którym mam sid-a i mam zamontowany błotniczek od rock shoxa: https://allegro.pl/oferta/blotnik-przedni-przod-rock-shox-fender-mtb-enduro-czarny-stealth-16968487231 1 Cytuj
WojtasTaba Napisano 29 Kwietnia Autor Napisano 29 Kwietnia No właśnie na chwilę obecną jest to jedyna mi znana opcja. Popularnym tematem jest drukowanie tych błotniczków samemu na drukarce i też tak chyba zrobię z własnym wzorem, jeśli czegoś innego nie uda mi się ogarnąć to tak zrobię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi