ko17 Napisano 5 Kwietnia Napisano 5 Kwietnia Witam . Kolejny dzień i kolejna porażka pomóżcie koledzy z tym niecodziennym problemem... spróbuje to krótko opisać , mam magura MT5 i klamka od tylnego hanpla no już ostatkiem sił sprawnościowych była (głównie otwory odpowietrzające) kupiłem MT4 z przewodem i zaciskiem problem z którym nie mogę sobie poradzić jest taki że nie mogę zalać przewodu płynem jak by był tam jakiś zator , wpuszczając samo powietrze przechodzi od klamki do zacisku z lekkim oporem ale przechodzi więc jest drożność a płyn nie chce.... Panowie co to może być , miał już ktoś podobny przypadek ? klamka nowa przewód i zacisk nowy , ja już nie mam pomysłów co może być , z góry dzięki za zainteresowanie i pomoc Cytuj
ko17 Napisano 6 Kwietnia Autor Napisano 6 Kwietnia Coś ktoś pomoże w temacie ? Panowie wszystko nowe a płyn hamulcowy nie chce przejść.... w życiu takiego problemu ni miałem ,no szok.... dodam że na starym przewodzie jest podobnie , czyli co , coś w klamce ? brak już mam pomysłów.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi