Emiosst Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia Dzień dobry wszystkim, mam pytanie a mianowicie chciałabym zakupić rower Romet pop art Classic. Znalazłem oferty w sieci tego modelu nowego, ale wyprodukowanego w 2022 który jest znacznie tańszy niż modele z 2024/2025. Czy są jakieś znaczące różnice i warto zakupić rower wyprodukowany 24/25 czy nie jest to istotne i zakupić rower nowy choć 3 letni? Z góry dziękuję za poradę Cytuj
TheJW Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Jedyna różnica jaką widzę, to większa tylna zębatka w nowszym roczniku - 20 zębów kontra 18 w modelu 2022. Trochę lżejsze przełożenie, w mieście i tak będzie to niezauważalne. Łatwiej byłoby wychwycić ewentualne różnice, gdybyś podlinkowała konkretne rowery/oferty, jednak z tego co znalazłem w sieci wynika, że chyba innych różnic nie ma. Edytowane 4 Kwietnia przez TheJW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi