Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na Tour de Zalew z góry się pisze :)

Tylko faktycznie można troche poczekać, może nie aż będzie cieplej, ale na pewno bardziej sucho :)

Napisano

Witam po zimowej przerwie! Wczoraj nieśmiały poczatek rowerowania (40 km) i ochota wróciła, zatem wrzucam temat: next niedziela, 26.03 proponuje wypad do Kampinosu. Zbiórka pewnie 'Pod rurą". O której? 11, 12.00? Jezeli będą chętni to i pogoda dopisze! Ecia - licze na Twoje zdolności organizacyjne, mariucha - zapraszam! A zatem ... :arrow:

Napisano

My z Rycerzem zgłaszamy akces :P !

Proponuję ustawkę o 11.00 z racji faktu, że dzień jeszcze nie pierwszej długości :) ... Traskę podejmujemy się wstępnie opracować, chyba, że masz już, kacu, jakiś plan w zanadrzu :D ...

Pozdrówko wiosenne :) .

Napisano

OK - to my się bierzemy za mapę :D .

Pozdrówko operatywne :) .

PS. Lookas też się zgłasza - pewnie sam to potwierdzi :) .

Gość Green
Napisano

ewentualnie czy mogę zgłosić chęć kooperacji :o ? (jeszcze niewiem na 100% czy będe mógł ale raczej tak)

Napisano

no i na szczęście jak wiadomo juz dzień blizej do niedzieli ...

Sucho to bedzie, tylko ta temp +2 jakas dziwna :wink:

Gość Green
Napisano

tragedia ! z okazji 1 dnia wiosny zaraziłem się jakimś sh*tem:/niewiem czy doczłapie sie

Napisano

Pod Rurą, czyli pod Mostem Gdańskim :)

A czy można to zapytaj Eci, w końcu Ona jest moderatorem :) [też nie wiem co to ma do tego, ale coo tam ;)]

Napisano

Jeśli dostosujesz się do tych ZASAD:

next niedziela, 26.03 proponuje wypad do Kampinosu. Zbiórka pewnie 'Pod rurą". O (...) 11

to zapraszamy :) .

Pozdrówko uporządkowane :) .

PS. Służby porządkowe ogłaszają: ustalone niniejszym postem ZASADY mogą podlegać negocjacjom ;) .

Napisano

Jeśli będzie taka pogoda jak dziś to może być naprawde przyjemnie :)

Będzie jakieś podsumowanie? Terminu, warunków i zasad? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...