Bociks Napisano 17 Czerwca 2024 Napisano 17 Czerwca 2024 Cześć pisze z ciekawości bo nie wiem czy to w ogóle jest możliwe, ale chciałbym spróbować sił z rowerem i troszeczkę zrzucić na wadzę. Potrzebuje kupić rower zwykły lub elektryczny dla naprawdę grubej osoby mowa tutaj o wadzę 160-170kg. Nie znam się na rowerach i nie wiem czy jest w ogóle radę dostać tak dobry rower, ale chciałbym się właśnie was poradzić. Cytuj
Jendrass Napisano 19 Czerwca 2024 Napisano 19 Czerwca 2024 (edytowane) W tych pieniądzach nie. W innych (dużo większych) mógłbyś zlecić zbudowanie czegoś w oparciu o doświadczenia z rynku amerykańskiego. Parę lat temu widziałem amerykański film o rowerach dla dużych osób. Może to jest rozwiązanie. A może nie... Oceń ryzyko upadku rowerowego, gdyby w rowerze coś zawiodło. Edytowane 19 Czerwca 2024 przez Jendrass Cytuj
Pablo59 Napisano 20 Czerwca 2024 Napisano 20 Czerwca 2024 kalkhoff endeavour xxl jest do 170 kg (jeździec + rower) - czyli 150 na osobę przypada; za około 1050 EUR . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi