Silence Napisano 12 Czerwca 2023 Napisano 12 Czerwca 2023 Witam! Poszukiwany rower głównie na dojazdy do pracy (20 km dziennie), dłuższe wypady na weekend. Zazwyczaj 80-90% to asfaltowe/utwardzone ścieżki rowerowe a 10% to wjazd gdzieś do parku raz na jakiś czas. Poprzedni rower to Trek Dual Sport 3 Gen. 4 2022 Niestety coś mi w nim nie pasowało, może dlatego, że rozmiar był ciut za mały i był kupiony w ciemno przez internet bez wcześniejszych przymiarek. Oczekuję chyba czegoś innego od roweru. Teraz postanowiłem podnieść troszkę budżet na kolejny i tyle co mogę to najpierw sprawdzę w sklepie a następnie zakup. Byłem w Decathlonie i przymierzałem pierwszy raz rower z barankiem : Triban GRVL 520 Ogólnie bardzo ciekawa przymiarka i na pewno trzeba przyzwyczaić się do jazdy. Mam parę typów, każdy rower chyba inny sprzętowo oraz cenowo. - Kross Esker 6.0 - ROWER CUBE 680100 NUROAD PRO - KELLYS SOOT 30/50 2022 - Giant Revolt - Rondo Ruut AL2 - Romet Aspre 2 Coś w razie jakbym jednak nie zdecydował się na baranka. - Marin DSX 2 - OCTANE ONE Gridd Flat - Giant Toughroad SLR 2
Silence Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Napisano 13 Czerwca 2023 Wątek do usunięcia, są już podobne gdzie znajdę odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.