Przymierzam się do kupna przyczepki Extrawheel, która zastosowanie znajdzie głównie w trakcie rodzinnych, mniejszych, lub większych wypraw rowerowych. Głównym użytkownikiem będzie drobna kobieta, więc waga ma znaczenie, chciałbym się zmknąć w 20kg całości. Żeby nie było, na siebie biorę przyczepkę z dzieciakiem
Kiedyś już przymierzałem się do Voyager Pro, ale zacząłem też patrzeć na Brave i sam nie wiem, czy mnie przekonuje. Czy ktoś z Was może podzielić się doświadczeniem, lub dodać do listy poniżej? Dzięki!
Voyager Pro Plusy
Niższa masa
Niższa cena
Domyślnie przednie koło - mam kilka, które mogę użyć
Minusy
Słabsza konstrukcja..? Rurki są nieco cieńsze
Brave Minusy
Konieczność zakupu dedykowanych sakw. Można stosować worki, choć nie wiem czy pakowanie do nich nie będzie bardziej uciążliwe niż do sakw?
Domyślnie tylne koło, lub konieczność adapterów na przednie
Plusy
No właśnie, czy są jakieś wyraźne plusy? Czy coś pominąłem?
Pytanie
Gość Marek
Cześć,
Przymierzam się do kupna przyczepki Extrawheel, która zastosowanie znajdzie głównie w trakcie rodzinnych, mniejszych, lub większych wypraw rowerowych. Głównym użytkownikiem będzie drobna kobieta, więc waga ma znaczenie, chciałbym się zmknąć w 20kg całości. Żeby nie było, na siebie biorę przyczepkę z dzieciakiem
Kiedyś już przymierzałem się do Voyager Pro, ale zacząłem też patrzeć na Brave i sam nie wiem, czy mnie przekonuje. Czy ktoś z Was może podzielić się doświadczeniem, lub dodać do listy poniżej? Dzięki!
Voyager Pro
Plusy
Minusy
Brave
Minusy
Plusy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi