gumis93WRO Napisano 5 Września 2022 Napisano 5 Września 2022 Witam. Poszukuje jakiegoś w miarę fajnego HT do 6K a że na rynku jest tyle modeli i firm ze mam problem z wyborem [dodam że nie znam się na częściach itp] i tutaj mam prośbę o jakieś ciekawe propozycje , dodam ze bardzo podobają mi się modele Treka stawiam dużo na wygląd bo wiadomo że rower oprócz tego że ma być z dobrych części to fajnie jakby się podobał , ogólnie rower będzie służył do jazdy do pracy od pon-pt to jakieś wycieczki poza miasto nic ekstremalnego , najlepiej jakby cena zeszła tak do 5k. Sam w wyborze miałem Treka x-caliber 8 ale nie ma rozmiaru L Marlina 8 2022 Z góry dzięki za propozycje każdą wezmę pod uwagę.
Galvatron Napisano 6 Września 2022 Napisano 6 Września 2022 Co rozumiesz przez "wycieczki poza miasto"? Do pracy najlepiej dojzeżdżać rowerem typu fitness, który jest lżejszy i ma mniejsze opory toczenia od MTB, przez co jazda nim jest mniej męcząca. Z typowych rowerów MTB zdecydowanie najbardziej opłacalny jest Rockrider XC 500 (tylko trzeba na niego polować): https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-xc-500-29/_/R-p-304245
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.