czarnyblack Napisano 30 Czerwca 2022 Napisano 30 Czerwca 2022 Czesc, Zakupilem lampke na rower Sofirn SC31 pro i szczerze nie ma jakiegos oszalamiajacego strumienia swiatla. Lampka potrzebna mi tylko do lasu. Takze nie musi miec odciecia. Szukalem czegos do 200zl i kupilem Sofirna. Czy mozecie polecic cos innego? Myslalem o Convoyu, ale Sofirn byl o tyle wygodniejszy, ze ma zlacze ladowania.
vincek Napisano 30 Czerwca 2022 Napisano 30 Czerwca 2022 Jakiego strumienia światła oczekujesz? SC31 Pro jest na Andurilu, czy oby na pewnie dobrze się z instrukcją zapoznałeś. Ta latarka na serio ma moc
czarnyblack Napisano 1 Lipca 2022 Autor Napisano 1 Lipca 2022 Szczerze to chcialbym, zeby swiecila szerzej. Na opcji turbo jasnosc moze i jest ok, ale brakuje mi szerszego kata. Nie znalazlem nigdzie informacji czy da sie zamontowac kolimator. Moze taki mod cos by pomogl.
vincek Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 Kolimator daje szerokość świecenie, ale kosztem zasięgu. Nie słyszałem o dedykowanym kolimatorze. Możesz zobaczyć kolimator do SP40: Wracając do innej propozycji, to albo masz szeroko albo daleko. Ciężko znaleźć coś co świeci szerzej niż sp30 pro i tak samo daleko. Możesz pomyśleć o dwóch latarkach. Jedna szeroko świecącą i sofirm dający zasięg / jakiś thrower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.