Hazynabq Napisano 15 Maja 2022 Napisano 15 Maja 2022 Cześć, jestem posiadaczem roweru z uginaczem SR SUNTOUR NEX / SKOK 63MM z racji, że podczas jazdy słyszę czasami z okolic amora jakby strzelanie chciałbym spróbować się go pozbyć (jeśli to oczywiście możliwe bo wiem, że to budżetowy sprzęt) Dla kogoś kto nigdy nie rozbierał amortyzatora będzie to jakiś problem? Co krok po kroku robić? Na co zwracać uwagę? Może macie jakiś sprawdzony tutorial na YT? Od razu wspomnę, że proszę wstrzymać się z komentarzami "zanieś do serwisu" jestem typem człowieka, który lubi nauczyć się robić coś samemu (oczywiście jeśli nie dam rady to wtedy sam z siebie skorzystam z pomocy serwisantów). Gdyby się okazało, że to jednak nie amor to co innego jeszcze mogę sprawdzić? Cytuj
Hazynabq Napisano 27 Maja 2022 Autor Napisano 27 Maja 2022 Rozwiązanie problemu zaskoczyło mnie całkowicie. Otóż uporczywe dźwięki produkowała sztyca siodełka, a brzmiało to jakby szło z przodu, wystarczyło wyczyścić i wszystko ucichło 😂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi