grissley Napisano 24 Grudnia 2021 Napisano 24 Grudnia 2021 Składam rower z barankiem i a amortyzatorem. Podpowiedzcie proszę, gdzie na takiej kierownicy zamontować manetkę blokady skoku amorka i dźwignię od droppera? W lewej klamce jest zmiana przednich przełożeń, więc ten patent na droppera odpada Nie mam pojęcia, gdzie te dwie manetki zamontować żeby było wygodnie (i żeby się dało). Dodatkowo - na kierownicy baranek totalnie nie ma na nic miejsca. A mam jeszcze licznik, podstawkę do telefonu, uchwyt do latarki, guzik klaksonu, dzwonek... Znacie jakieś sposoby na mocowanie akcesoriów do baranka? Ekstra rurka na akcesoria tego typu: średnio mi się w poprzednim rowerze sprawdziła - niestabilne to, tylko licznik na tym jeździł, a i tak się co chwila przesuwała przy zapinaniu/odpianiu licznika. Są jeszcze jakieś inne patenty? EDIT Wesołych Świąt
Gość Napisano 24 Grudnia 2021 Napisano 24 Grudnia 2021 Są specjalne manetki które montujesz poniżej klamkomanetki. Owijasz to normalnie owijką. Montowanie tego na takim dodatkowym uchwycie to totalny bezsens. https://www.pro-bikegear.com/pl/accessories/dropper-seatposts/dropper-post-lever
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.