Sl0pe Napisano 11 Grudnia 2021 Napisano 11 Grudnia 2021 Witam chciałbym kupić swojego pierwszego dirta na którym chciałbym jeździć na dirtowych hopach, skate parku i trochę na streetcie. Bardziej kieruję się w stronę mniejszego roweru i w oko wpadł mi taki dartmoor two4player, https://m.olx.pl/d/oferta/dartmoor-two4player-CID767-IDMpu7g.html?reason=observed_ad . Wiem że santoury nie są najlepsze ale jeśli nawet się nadaje to mogę jeździć dopóki nie znajdę lepszego. Czy rower się nadaje? Mój wzrost to 163cm i waga ok.51/52 kg.
Gość Napisano 12 Grudnia 2021 Napisano 12 Grudnia 2021 Przyzwoity rower. A akurat ten SR jest właśnie przeznaczony do takiej jazdy. Co do ceny, nie wypowiem się. Na zdjęciach nie wygląda na zmęczony życiem, jak to bywa przy takich rowerach.
Galvatron Napisano 12 Grudnia 2021 Napisano 12 Grudnia 2021 Jeśli tylko masz możliwość, to osobiście sprawdź jego stan, zwłaszcza pod kątem pęknięć ramy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.