Rum3er Napisano 7 Września 2021 Napisano 7 Września 2021 Witam, chciałbym zapytać co sądzicie o rowerach marki Indiana ze sklepów Media Expert, brać czy raczej odradzacie ? Może ktoś miał z tymi rowerami styczność o się wypowie ;D Oczywiście interesowałby mnie rower typu cross.. patrzyłem po opiniach i sporo było bardzo dobrych aczkolwiek sam mam dylemat czy brać Indiane czy lepiej uznaną marke typu Kross czy Unibike, szczególnie teraz gdzie bardzo mało jest tych rowerów dostępnych jeśli chodzi o niższy przedział cenowy ;/ Proszę doradźcie co będzie lepszym wyborem
keltu Napisano 7 Września 2021 Napisano 7 Września 2021 Unibike Flash GTS jeśli masz gdzieś dostępnego w okolicy, ew. Riverside 900. Na Krossa wogóle nie patrz ich rowery mają dramatycznie słaby osprzęt w tym budżecie, najlepszym przykładem jest tegoroczny Hexagon 3.0 - cały ten rower to jedna wielka chińszczyzna z wolnobiegiem na czele za 1949 zł. 😄 Edit: Spójrz też na rowery Lazaro, np. https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-x-force-v4-męski-2021_pid=390
keltu Napisano 7 Września 2021 Napisano 7 Września 2021 Zależy która Indiana, jeśli X-Cross 3.0 to kolejność taka IMO: Unibike Flash > Riverside 900 > Lazaro X-Force V4 > Indiana X-Cross 3.0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.