Eeemleko Napisano 8 Sierpnia 2021 Napisano 8 Sierpnia 2021 Mam pytanie czy do ramy 15 cali wejdzie mi amortyzator zoom Dh 680?
Galvatron Napisano 8 Sierpnia 2021 Napisano 8 Sierpnia 2021 Co to za rama? Do czego ten rower ma służyć? Jaki masz na niego budżet?
Gość Napisano 8 Sierpnia 2021 Napisano 8 Sierpnia 2021 I czemu takie badziewie? Ja już wiem czym mi to pachnie.
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 To XD na końcu dobrze oddaje sens tego tematu.
Galvatron Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 17 minut temu, Eeemleko napisał: Rama Kross sfx 700 XD To jest tzw. makrokesz, czyli atrapa roweru górskiego wykonana z najtańszych, najgorszych możliwych części i materiałów. Tego typu wynalazek może nie wytrzymać nawet spokojnej jazdy po równej, twardej powierzchni. Jakiekolwiek szaleństwa na takim pseudo-rowerze mogą skończyć się bardzo poważnym wypadkiem - połamiesz się albo gorzej (uraz neurologiczny).
Eeemleko Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Napisano 9 Sierpnia 2021 Dobra tylko ja się pytam czy wejdzie a nie co to za rower itp
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 Wejdzie.. wcześniej pooddawaj pożyczone piniondze
Galvatron Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 Ani w specyfikacji roweru, ani widelca, nie ma podanej srednicy rury sterowej, ale na oko wygląda jak 1 1/8", więc teoretycznie mógłby wejść. Problemem jest użyta w nim sztywna oś 100 x 20 mm lub 110 x 20 mm. Trzebaby kupić piastę w tym standardzie (ok. 200 zł), a może i całe koło, jeśli obręcz ma mniej niż 32 otwory. Nowe koło może kosztować tyle co ten widelec, co czyni całą zabawę wysoce nieopłacalną.
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 @Galvatron litości…przecież to jest niepoważne , daj spokój
Gość Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 @Galvatron nie znasz się. Liczy się pasja! Przecież to kolejny dzieciak co ma marketowy rower, a żeby szpanować na osiedlu, próbuje zrobić z nim nie wiadomo co. Mnie bardziej martwi sposób wypowiedzi. Jak w wieku szkolnym nie potrafi złożyć poprawnie zdania, to co będzie później?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.