Panicz17 Napisano 3 Czerwca 2021 Napisano 3 Czerwca 2021 Witam panów i panie. Rower: Specialized Enduro Comp SL 2009rok. Czy da się coś z tym zrobić? Np kupić inną przerzutkę z mocowaniem na śrubę trzymającą koło?
grzesiowu Napisano 3 Czerwca 2021 Napisano 3 Czerwca 2021 Šrednio to widać na fotach ale obstawiam że hak przerzutki do wymiany...
Panicz17 Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Napisano 3 Czerwca 2021 Ten hak był częścią ramy, która odpadła
grzesiowu Napisano 3 Czerwca 2021 Napisano 3 Czerwca 2021 jesteś pewny że nie jest dokręcany miniimbusem? widać koło osi taką dziórkę...
Panicz17 Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Napisano 3 Czerwca 2021 Poszło mi ogniwko w łańcuchu przy dużej prędkości, zblokował mi się łańcuch przy mocnym pedałowaniu i wyrwało cała przerzutkę od ramy. W tym wypadku wystarczy zakupić taką przerzutkę, która ma mocowanie na głowną śrubę od koła albo ta mała dziurkę obok?
raven82 Napisano 3 Czerwca 2021 Napisano 3 Czerwca 2021 hak musisz zmienić, imbus 5 chyba to jest (śruba obok osi) wymieniasz hak i już, jak przerzutka dostała, to pewnie też do wymiany coś takiego https://www.metrobikes.pl/pl/p/Hak-ramy-Specialized-Rev-2/36252 nie wiem czy akurat to hak do Twojej ramy, to musisz sobie sprawdzić, rocznik/model itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.