Jasiawelli Napisano 17 Maja 2021 Napisano 17 Maja 2021 Witam was serdecznie! Jako że zgromadziłem skromny fundusz na rower około ~ 1200 złotych przychodzę do was z pytaniem jaki rower do 1000zł? Z racji mej niskiej wiedzy w tej dziedzinie wolałbym zapytać kogoś bardziej doinformowanego. Nie mam dużych oczekiwań, bo wiem, że w tej cenie nie ma co oczekiwać luksusu wygląd również jest kwestią drugo jak nie trzecio rzędną. Rower będzie służyć do dojazdów do szkoły oraz na sporadyczne wyjazdy w lasy/drogi polne, jednak nie będzie on katowany. Mierzę 186cm i ważę 68kg jeśli ma to znaczenie przy wyborze.
Q_u Napisano 17 Maja 2021 Napisano 17 Maja 2021 Dojazdy do szkoły, lasy i polne drogi to nie MTB szukasz. A jak się już bardziej uprzesz to odwiedź Decathlona może będzie do przymiarki ST 100 ( pewnie rozmiar L dla Ciebie )
Gość Napisano 17 Maja 2021 Napisano 17 Maja 2021 To nie MTB, ale może RC100 z Decathlonu? Tyle że kosztuje 1300 zł. W tym budżecie ciężko coś kupić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.