Marcella Napisano 10 Maja 2021 Napisano 10 Maja 2021 Hej :) może tutaj ktoś coś mi podpowie. Szukam roweru głównie do jazdy w lesie ale również po mieście. Przedział cenowy w jakim chciałabym się zmieścić 2-2.5k ale jeśli będzie warto mogę zwiększyć budżet o jakieś 300zł. Rozważałam kands maestro ale aktualnie jest praktycznie niedostępny. Kolejną opcją jest romet orkan 5m z 2020 lub 2021. Czy jest on wart uwagi ? Zależy mi głównie na dobrym osprzęcie ale gdyby udało się również zmieścić z wagą do 13kg będzie super. Mimo że jestem kobietą planuje zakup ramy męskiej. Wzrost 173cm waga 63kg
TheJW Napisano 10 Maja 2021 Napisano 10 Maja 2021 Przejrzyj inne wątki w tym dziale, akurat ostatnio było wiele o poszukiwaniu crossa w tym przedziale cenowym.
klausPL Napisano 10 Maja 2021 Napisano 10 Maja 2021 https://www.unibike.pl/crossfiregts.html Może taki? Przekracza budżet o prawie 300 zł i waży prawie 15kg, ale ma lepszą kasetę i dwa blaty z przodu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.