Skocz do zawartości

[do 2500zł] Rower na hopy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, szukam roweru do polatania na hopach i pumptrakach do 2500zł dla poczatkującego. Uczę się dopiero i nie chcę wydawać kroci. Na razie mam krossa hexagona 5.0 (to jest mój aktualny rower), ale on ma już trochę lat i był katowany więc wole go zostawić do normalnej jazdy i mieć po prostu drugi na hopy i pumptrack. Na razie nastawiłem się na kellys whip 30, wiele osób na nim jeździ i są zadowolone, ale też niektórzy mówią, że rama się łamie, a nie chce sobie czegoś zrobić(jak chyba każdy). Jak ktoś ma taki rower dla świeżaka taki bez przerzutek i takich bajerów co się psują na hopach to piszcie. Z góry dziękuję.

Napisano

Odpuść sobie whipa, to kicha. Jeśli chcesz nowe rowery to patrz na ns'y metropolis i movement z poprzedniej kolekcji. Za około 2800 znajdziesz w sklepie i pewnie jakieś bony będą

Napisano

tak się składa że też na to patrzyłem ale ksztują po 3000zł. Mój kolega chce kupic kands dirt colt 2x i nie wiem czy też go nie kupie.

chociaż zastanawiam się nad złożeniem jakiegos ale będzie drożej chyba?

Napisano

W tym budżecie nic fajnego nie złożysz, wszędzie będą musiały być kompromisy sprzętowe. Poza tym nie ma prawie wogóle części na rynku a jak są to w ograniczonej ilości i w chorych cenach. Poza tym do złożenia roweru tak, żeby nie był ulepem to trzeba trochę wiedzy, narzędzi i doświadczenia. Ja bym proponował rowery używane. Za 3 tysiące można kupić rower na profesjonalnych częściach. Ten kands to wogóle śmiech na sali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...