Borowaok Napisano 19 Kwietnia 2021 Napisano 19 Kwietnia 2021 Cześć, szukam roweru do polatania na hopach i pumptrakach do 2500zł dla poczatkującego. Uczę się dopiero i nie chcę wydawać kroci. Na razie mam krossa hexagona 5.0 (to jest mój aktualny rower), ale on ma już trochę lat i był katowany więc wole go zostawić do normalnej jazdy i mieć po prostu drugi na hopy i pumptrack. Na razie nastawiłem się na kellys whip 30, wiele osób na nim jeździ i są zadowolone, ale też niektórzy mówią, że rama się łamie, a nie chce sobie czegoś zrobić(jak chyba każdy). Jak ktoś ma taki rower dla świeżaka taki bez przerzutek i takich bajerów co się psują na hopach to piszcie. Z góry dziękuję.
To_JaT Napisano 19 Kwietnia 2021 Napisano 19 Kwietnia 2021 Odpuść sobie whipa, to kicha. Jeśli chcesz nowe rowery to patrz na ns'y metropolis i movement z poprzedniej kolekcji. Za około 2800 znajdziesz w sklepie i pewnie jakieś bony będą
Borowaok Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Napisano 19 Kwietnia 2021 tak się składa że też na to patrzyłem ale ksztują po 3000zł. Mój kolega chce kupic kands dirt colt 2x i nie wiem czy też go nie kupie. chociaż zastanawiam się nad złożeniem jakiegos ale będzie drożej chyba?
To_JaT Napisano 19 Kwietnia 2021 Napisano 19 Kwietnia 2021 W tym budżecie nic fajnego nie złożysz, wszędzie będą musiały być kompromisy sprzętowe. Poza tym nie ma prawie wogóle części na rynku a jak są to w ograniczonej ilości i w chorych cenach. Poza tym do złożenia roweru tak, żeby nie był ulepem to trzeba trochę wiedzy, narzędzi i doświadczenia. Ja bym proponował rowery używane. Za 3 tysiące można kupić rower na profesjonalnych częściach. Ten kands to wogóle śmiech na sali.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.