porcelanowy Napisano 27 Października 2020 Napisano 27 Października 2020 Powitol Czapka Salsa Cycles - kupiona przeze mnie jako używana (mocno), ubrana raz (jednak kompleks odstających uszu nie pozwala mi nosić bejsbolówek ), leży w szafie już chyba drugi rok. Stan - pewnie trzeba by przeprać. Pasek z tyłu popękany ale trzyma. Starałem się wyciągnąć wszystko i przejaskrawić na fotkach. Jest to co widać, inaczej nie będzie Fotki: Chciałbym 30zł (inpost po Polsce wliczony). Nie będę na razie kusił obniżkami. Jak masz coś do powiedzenia... to napisz Mooogę wymienić się bezkosztowo na dwa boostery do V-ek na ten przykład Chętnych zapraszam na priva.
Mod Team safian Napisano 11 Listopada 2020 Mod Team Napisano 11 Listopada 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.