Gildan098 Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 Witam. Szukałem roweru do 1000zł używanego, Dziś znalazłem rower Merida MATTS TFS 700 XC na olx za 1000 zł co myślicie opłaca się za tą cenę. za pomoc dziękuje link do roweru https://www.olx.pl/oferta/rower-merida-matts-tfs-700-xc-deore-xt-CID767-IDG3Fug.html
KurczakNorris Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 Rower sam w sobie jest w porządku, nie wygląda na skatowany/zaniedbany. Może warto nieco negocjować cenę, żeby mieć w zapasie te 100-150 złotych na ewentualną wymianę kasety i łańcucha. Rower ma osprzęt dobrej klasy (głównie Deore), korbę w niezłym stanie ze zintegrowaną osią i rzadko spotykane manetki Deore dual-control (przyzwyczaisz się). Jako całość to po prostu przyzwoity klasyk MTB XC na hamulcach V-Brake. Zobaczyłbym go na żywo, przymierzyłbym, negocjowałbym trochę i brałbym.
SoloTM Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 Wygląda na bdb stan, nawet okazja. Gdyby tylko nie te manetki i przerzutka tył ( odwrotna sprężyna ). Jeśli dasz radę się przyzwyczaić to ok. Ja bym nie mógł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.