DefragBike Napisano 19 Maja 2020 Napisano 19 Maja 2020 Czesc mam troche mindf**ka ze wzgledu na ogrom wyboru zamowilem canyona ktory ma 2*rocket rona 29x2.25, jezdzilem na niej wczesniej i mi srednio lezala. Obecnie na starym rowerze 26" jezdzilem na smartsamach ale nie wystepuja w wersji ktora mnie terez interesuje. I tutaj pytanie: szukam opon 29x2.1 lub 2.20/2.25 (jest w ogole sens isc w 2.1)? Dobre opory toczenia, jezdze jakies 60% asfalt/sciezki z lekkim szutrem/udeptane sciezki po lesie (nasze piekne gory, mazury, ale mieszkam w wawie wiec kampinos / kabacki / chojnowski jest grany na codzien). Chcialbym tez zeby opony byly na przyszlosc do tubless, tak zebym potem nie musial kupowac nowych pod wymiane - wole doplacic teraz. Patrzylem na : 1. zestaw schwalbe Racing Ralph + racing ray - wyglada w miare spoko, opinie? 2. Maxxis Ikon *2 3. Maxxis Rekon Race z tylu, Ikon z przodu Jakies inne pomysly? Dzieki za pomoc!
Mod Team safian Napisano 19 Maja 2020 Mod Team Napisano 19 Maja 2020 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.