Elenthar Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Witam. Jestem na nowy na forum. Problem, który u mnie zaistniał jest identyczny jak u kolegi z tego tematu. Nie potrzebuje instrukcji typu sprawdź czy odległość między transmiterem, a licznikiem jest dobra, etc. Wszystko co się dało sprawdziłem, przeczytałem wszystko co się da. Chciałbym prosić o zdjęcie 'ze środka' owego transmitera. Jak owa blaszka wygląda. Jeśli rzeczywiście zginęła to może uda mi się zrobić nową zastępczą. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
matisx Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Cześć, rozwiązałeś problem? jeśli chcesz mogę wysłać zdjęcie z nadajnika od BC 14.16 - pewnie jest podobny.
kamfan Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Po prostu sprawdź czy w środku są blaszki dotykające obu biegunów baterii (jedna jest na spodzie, a druga dotyka baterii na boku). Zdjęcie raczej nie jest potrzebne, bo w 99% urządzeń wykorzystujących te bateria wygląda to bardzo podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.